Om meg

Om Nor-konsulenten

Siden 2009 har jeg, Bjørn-Inge Skipperud, ledet og eid NOR-Konsulenten AS. Jeg er sertifisert Inspirerende Coach™, Fremtidens ledere - i dag ™ , Lean fra Madisa Consulting AS og Mental Trener ved Ringom Instituttet AS. I tillegg har jeg nødvendig sertifisering til å blant annet gjennomføre Person Profil Analyser - DISC, fra Thomas International. Jeg er fasilitator, kursholder og instruktør, og gjennomfører prosesser for næringsliv, organisasjoner og det offentlige.

 

Min erfaring inkluderer over 26 år fra store internasjonale selskaper, og allsidig utdanning og kompetanse innen ledelse. Blant annet har jeg 10 års erfaring som Country Manager og salgsdirektør i Philips Norge (luminaries), hvor jeg var en del av den norske og nordiske ledergruppen. Her var utvikling og kompetanseheving av medarbeidere et kjerneområde i arbeidet. Det innebar å være instruktør og mentor for medarbeidere som ble tatt opp i den europeiske gruppen - Young Talents i Phillips.

 

I konkurranse med 3000 andre kvalifiserte ledere ble jeg i 2006 utnevnt med tittel ”Hall Of Fame” for særdeles godt, lønnsomt og inspirerende lederskap.

 
Min drivkraft er å hjelpe bedrifter, ledere og medarbeidere til å nå sine mål og mestre nye situasjoner på en god, lønnsom og varig måte.


Samhandling, forandringsvillighet og målfokus, kombinert med gode resultater kjennetegner meg. Tilbakemeldinger fra kurs- og seminardeltakere er blant annet: Inspirerende, treffende, morsomt, engasjerende, lærerikt, inkluderende og skreddersydd.

Høres det ut som jeg kan bistå deg og din virksomhet? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Ta gjerne kontakt på telefon:  977 17 310, eller mail: skipperud@norkonsulenten.no

Jeg gir deg en presentasjon og en uforpliktende gjennomgang med løsningsforslag som kan gi deg og din organisasjon riktig og suksessfullt målfokus.

 

NOR-Konsulenten AS er autorisert businesspartner hos :

Business Mastering AS - www.businessmastering.no

 

NOR-Konsulenten AS  v/ Bjørn-Inge er sertifisert bruker av:

Person Profil Analyse (PPA - DISC) verktøy fra Thomas International: www.thomasinternational.no

Ressurshuset AS er en samarbeidspartner -  www.ressurshuset.no